Efter et par dages sygdom uden at foretage sig noget som helst andet end at ligge i sengen eller sofaen, var den lykken at vågne op og have det godt! Og derfor råbte mit højt elskede køkken på mig…. Og det resulterede i disse lækre cookies! Uhm, lørdag er og bliver en god dag! 🙂

Chokolade cookies med hakket hvid chokolade og græskarkerner

(18 store cookies)

150g smør

80g sukker

110g brun farin

1 æg

1/3 tsk bagepulver

1 tsk vaniliesukker

1/6 tsk fint salt

185g hvedemel

30g ren kakao

200g hvid chokolade

50g græskarkerner
– Tænd ovn på 175 grader
– Pisk smør, sukker og brun farin sammen
– Tilsæt ægget og pisk igen
– Kom de tørre ingredienser i (mel, bagepulver, kakao, vanilie og salt) og pisk/rør igen, så dejen bliver klæg
– Hak den hvide chokolade og græskerkernerne groft og vend det i dejen
– Fordel dejen i 18 store cookies (9 på hver bageplade da de flyder lidt)
– Bag i ovnen i ca 17 minutter
– Køl af på bageplade
– Server endten lune eller kolde og opbevar i en lufttæt kasse/bøtte/glas