Det er fredag og solen skinner – det kalder på is! Denne gang er det en helt igennem skøn og frisk jordbær sorbetis uden tilsat sukker, og som kan laves af bare tre ingredienser og en foodprocessor/blender… ja så bliver det ikke bedre og nemmere!

Og denne kan endda laves på et øjeblik, hvis ens is-craving kommer snigende som et lyn fra en skyfri himmel 😉

SKØN JORDBÆR SORBET IS UDEN TILSAT SUKKER
(ca 2 portioner)

OBS! Isen skal laves lige inden servering.

250g frosne jordbær
4 spsk skummetmælk
4 spsk yoghurt natural
1 spsk sødemiddel eller sukker

– Kom alle ingredienser i en food processor eller blender med isterning-funktion og blend indtil isen har en lind konsistens. Justér gerne konsistensen med skummetmælk og yoghurt så den passer til det du ønsker.
– Servér og spis med det samme!
– Hvis isen når at smeltet lidt for meget, kan den sættes et par minutter i fryseren.