Jeg er normalt ikke til alt for meget chokolade på én gang i kager, men når det gælder brownie, så synes jeg at der skal max smæk på chokoladen! Det er browniens ‘smushig’ konsistens blandet med store chokoladestykker som gør den store forskel – en brownie er bare altid en vinder 😉 Og her får I derfor en skøn, skøn opskrift som er super nem, lækker og prop fyldt med chokolade! Enjoy 🙂

RICH CHOKOLADE BROWNIE

(20-22 hjerter/ca 16 kvadratiske stykker)

250g mørk chokolade (til selve dejen)
200g smør
420g sukker
3 æg
140g mel
100g mørk chokolade
100g lys chokolade
100g valnødder

– Forvarm ovn på 180 grader varmluft
– Imens smeltes de 250g mørke chokolade
– Imens kommes smør og sukker i en skål og piskes sammen ved hjælp af en håndmixer
– Tilsæt æg samt smeltet chokolade og pisk videre
– Tilsæt mel og pisk igen
– Hak nu både den lyse og mørke chokolade og valnødderne halv-groft og vend i dejen
– Kom dejen i en 20×25 bradepande og bag i 25-28 minutter