Så kalder arbejdet endnu engang, nu på en efterårs look-a-like dag, så jeg hygger med kaffe og emails 😉 Trods at jeg både har fået ondt i halsen og ubehag siden igår, så er fredag nu engang bare en skøn dag anyway. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at blive syg nu, da jeg har en dejlig weekend i vente med middag senere inde i byen med mine søde kollegaer og mulgivis fredagsbar efterfølgende med mine yndlings tøser, træning og min farmors 75-års fødselsdag i morgen og en søndag med afslapning på sofaen med manden og læsning til mandagens fag på studiet, så en sygdom er ikke velkommen på nogen måde! Håber at I alle derude får en dejlig fredag og weekend, uden sygdom og andre grimme ting. Om ikke andet, kan jeg sige at jeg (endelig!) har fået købt frysetørret hindbær og frysetørret hindbærpulver, så I kan glæde jer til at jeg skal afprøve to nye søde og smagfulde projekter snart (måske bliver det ene i morgen hvis jeg når det mellem træning og fødselsdagen), som selvfølgelig bliver delt med jer – det bliver lækkert og fint 😉