På søndag den 9. juni fylder bloggen år, sit første år, og det skal selvfølgelig fejres! Det har været et skønt år med masser af kreationer, men at lave alle disse ting, ville slet ikke være det samme uden jer! Og derfor skal i også fejres…. fejres fordi i følger mig og har haft muligheden i et år – måske helt fra starten af, måske for nylig – ikke desto mindre sætter jeg pris på hver og én der følger mig, om det så bare er et kig, et synes godt om på facebook eller en kommentar! TAK fordi i er med mig, og derfor fortjener i en lille konkurrence i ægte Modern Housewife-stil…..

FOR AT VINDE SKAL DU…..

1) Kommentere dette indlæg med hvilken af mine kreationer på dette år, som er din favorit

2) Gå ind på bloggens facebookside her (Modernhousewifedk), og like dette indlæg på siden

Gaven er sponsoreret af Specialkøbmanden på Frederiksberg (som pr. 1. juli skifter navn til Frederiksberg Købmanden) – du kan finde dem på facebook her og se deres udvalg på hjemmesiden her.

Gaven er et Modern Housewife-basissæt som kan være en start for dig, der gerne vil igang med kreationer i køkkenet og har værdi af ca. 300 kr. og indeholder:

* Startsæt til hjemmelavet Ravioli

* 1 Tyller Wilton 1B (bruges fx til at dosere frosting fint på cupcakes se mit eks. her)

* Sukkerperler til pynt (fx til kager, pynt på cupcakes, dessert osv)

Jeg trækker lod på søndag kl. 12 og glæder mig til at læse hvilken kreationer i mest er til!

Held og lykke!

Og del gerne indlægget med en du holder af 😉 <3