Så er vinderen fundet, men før det afsløres vil jeg gerne sig TAK til alle der har deltaget i konkurrencen, både kommentarer og likes – I like! Desværre kan jeg kun forkæle en enkelt af jer skønne læsere med denne lækre gave fra Specialkøbmanden på Frederiksberg (pr. 1. juli med nyt navn: Frederiksberg Købmanden – se website + facebook), men jeg sætter pris på hver og en af jer og det er skønt at læse jeres små hilsner. Det gør mig glad på sådan en dejlig fødselsdagssøndag som i dag!

Og endnu engang vil jeg gerne takke jer for at følge mig – det ville slet ikke være det samme uden jer – og det gør bare, at jeg glæder mig endnu mere til mere blogging og bagning i køkkenet det næste år. Så tak, tak, tak fra en moderne huskvinde <3 😉

Og nu skal vi til det – ved tilfældig lodtrækning er vinderen nu fundet….

STORT tillykke til Louise, den heldige vinder af bloggens aller første konkurrence! Lige meget om du er ny i køkkenet eller en garvet køkkenist som mig, så håber jeg at disse basisting kan bruges. Jeg har sendt en mail i din retning og ønkser dig held og lykke med dine nye køkkenting! Og husk på at du endelig gerne må dele dine egne kreationer med mig og de andre læsere på facebooksiden – jeg kan i hvert fald altid godt bruge inspiration, tips og triks 🙂

Hav en fortsat dejlig søndag!!