Igår serverede jeg denne dessert for det første hold fødselsdagsgæster – og det var en ren succes. Så jeg kan varmt anbefale at I prøver at servere denne til den næste sommermiddag i derude skal afholde. Den er nem, frisk og har et fantastisk look i høje glas – og så kan den sagtens laves flere timer før gæsterne kommer, så længe den bliver opbevaret på køl. Vejret var jo fantastisk igår, så jeg serverede desserten udenfor i haven suppleret med en brownie jeg før har lavet, og som kan findes på bloggen her – og det var bestemt et perfect match! 😉

Rabarber/hindbær mess

(8 personer)

170g rabarber

100g hindbær

8 spsk vand

4 tsk sukker

1 tsk vaniliesukker

200g skyr

50g flormelis

1/2 l fløde

170g bastogne kiks

– Skær rabarber i små stykker og kom disse og hindbær i en gryde og tilsæt vand pg sukker

– Læg låg på og lad rabarber og hindbær simre møre i ca 5 minutter.

– Afkøl helt og pisk fløden til skum imens

– Når rabarber og hindbær er afkølet røres det sammen med skyr, vaniliepulver og flormelis

– Når det er rørt got sammen vendes det i flødeskummet til en jævn masse

– Hak bastogne kiks med kniv så det både er finthakket og der er grove stykker

– Serveringsforslag: i champagneglas: 1 lag bastogne, 1 lag rabarber/hindbær skum og så gentages dette to gange mere således, at der er tre lag af hvert fyld i glasset

– Opbevar på køl indtil servering. Enjoy 😉