Foråret nærmer sig med hastige skridt og jeg er mere end bare klar til sol, bare tæer i stiletterne, solbriller i håret og rosa nuancer! Derudover nærmer sommeren sig også med skræmmende (men ikke mindst fantastiske) hastige skridt da det betyder at der kun er 4,5 måned til at vi skal møde vores lille babypige <3 Ny info her på bloggen, men hvis I følger med på Instagram @modernhousewife.dk og facebook-siden (find direkte link ude til højre), så har jeg vist min lille, fine bule frem. Behøver jeg at skrive, at vi derhjemme glæder os utrolig meget til at 2 bliver til 3? Apropros, og nu vi er ved baby-snakken, så har jeg også været til et hav af babyshowers det sidste 1,5 års tid og i lørdags var jeg til endnu et. I lørdags hos en veninde som også skal have en lille pige, så den skulle naturligvis have gas – men på den afdæmpet måde, da hun ikke er den helt store fan af lyserødt og prinsesse tema (hvorimod jeg ELSKER det, hvis nogen skulle være i tvivl ;-)). Ikke mindst, kreerede jeg disse utroligt fine og nemme cupcakes, som ikke kræver den store forberedelse og er overskueligt ift. pynt, men alligevel giver det en wow-effekt. Så værsgo’ her er både en super lækker og smuk opskrift på blåbær/hvid chokolade cupcakes <3

BLÅBÆR CUPCAKES
(14 stk)

190g mel
150g sukker
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk vaniljepulver
3 æg
130g smør
1,5 dl neutral yoghurt
150g frosne blåbær
50g hvid chokolade

HVID CHOKOLADE FROSTING
(til 14 cupcakes)

150g semi-bløt smør
225g flormelis
1/2 dl vand
100g hvid chokolade
Lille farvepasta

PYNT
1 tyllepose
1 stjernetyl M1
Div. pynting efter øsnker

– Start med cupcakes: Kom alle ingredienser (pånær blåbær og hvid chokolade) i en skål på én gang og mix enten i en køkken/røremaksine eller med en elektronisk håndmixer (så bliver dejen bare mest homogen).
– Hak den hvide chokolade og vend det, samt de frosne blåbær i dejen.
– Tænd ovn på 180 grader varmluft.
– Dosér dejen i muffinsforme og bag i ca 20 minutter (tjek med en gaffel og justér bagetiden alt afhængig af din ovn).
– Køl af på rist og imens kan frostingen laves:
– Kom smør, flormelis og vand i en skål og pisk det homogent enten ved hjælp af køkken/røremaskine eller håndmixer.
– Smelt den hvide chokolade og tilsæt den til frostingen.
– Pisk frostingen med den hvide chokolade til den bliver homogen, luftig og lækker.
– Kom lille farvepasta i frostingen indtil du opnår den ønsket farvenuance (start med lidt ad gangen da farvepasta er langt mere koncentreret end fx frugtfarve).
– Når cupcakesne er afkølet/klar til pynting kommes frostingen i en tyllepose med en stor tylle M1 (kan fås i fx specialkøbmanden.dk).
– Pynt nu cupcakesne med frostingen som ønsket. Jeg lavede en rose-swirl som giver et fint og feminint touch.
– Dekorér derefter frostingen som ønsket. Jeg gjorde det helt simpelt, med et drys af lilla glimmer, lilla tørret violer og sølvkugler, men det er simpelthen kun fantasien der sætter grænsen 😉