Blog Image

Modern Housewife

Den heldige vinder på denne 1-års fødselsdag er….

Konkurrencer Posted on Sun, June 09, 2013 20:26:33

Så er vinderen fundet, men før det afsløres vil jeg gerne sig TAK til alle der har deltaget i konkurrencen, både kommentarer og likes – I like! Desværre kan jeg kun forkæle en enkelt af jer skønne læsere med denne lækre gave fra Specialkøbmanden på Frederiksberg (pr. 1. juli med nyt navn: Frederiksberg Købmanden – se website + facebook), men jeg sætter pris på hver og en af jer og det er skønt at læse jeres små hilsner. Det gør mig glad på sådan en dejlig fødselsdagssøndag som i dag!

Og endnu engang vil jeg gerne takke jer for at følge mig – det ville slet ikke være det samme uden jer – og det gør bare, at jeg glæder mig endnu mere til mere blogging og bagning i køkkenet det næste år. Så tak, tak, tak fra en moderne huskvinde <3 😉

Og nu skal vi til det – ved tilfældig lodtrækning er vinderen nu fundet….

STORT tillykke til Louise, den heldige vinder af bloggens aller første konkurrence! Lige meget om du er ny i køkkenet eller en garvet køkkenist som mig, så håber jeg at disse basisting kan bruges. Jeg har sendt en mail i din retning og ønkser dig held og lykke med dine nye køkkenting! Og husk på at du endelig gerne må dele dine egne kreationer med mig og de andre læsere på facebooksiden – jeg kan i hvert fald altid godt bruge inspiration, tips og triks 🙂

Hav en fortsat dejlig søndag!!



Bærskum på nøddebund

Andre kager der smager Posted on Sun, June 09, 2013 13:35:10

Et styks fødsesldagskage i anledning af bloggens 1 års fødselsdag i dag – det skal da fejres med en rigtig modern housewife kage med en frisk lyserød bærmousse på en lækker og blød nøddebund! Utrolig lækkert vil jeg lige sige 😉

Bærskum på nøddebund

5 æggehvider

200g sukker

100g hasselnødder, fint hakket

80g mandler, hakket fint

30g havregryn, lavet til mel

½ l piskefløde

1 tsk vaniliesukker

200g bær (jeg brugte bærsymfoni fra frost)

Friske hindbær til pynt

– Tænd ovn på 200 grader

– Pisk æggehvider og sukker stift (det tager ca 10 minutter)

– Imens blendes/hakkes hasselnødder, mandler og havregryn så størstedelen bliver til en slags mel og resten er i fine stykker

– Når æggehvider og sukker er pisket helt stift, vendes nøddeblandingen deri, så massen bliver jævn

– Beklæd en springform med bagepapir og kom nøddedejen deri

– Bag i 15-20 minutter

– Imens piskes fløden til skum med vaniliesukkeret og vend efterfølgende skummet med de optøet bær, så skummet får en fin lyserød farve

– Når kagen er bagt skal den lige afkøle før bærskummet smøres på

– Pynt evt. med friske hindbær og sæt på køl indtil servering