Blog Image

Modern Housewife

*** VIND VIND VIND *** 1. December Julekonkurrence

Konkurrencer Posted on Mon, December 01, 2014 15:26:22


*** KONKURRENCEN ER AFSLUTTET ***

Stort tillykke til Jeannet B. Nielsen, som allerede er kontaktet via Facebook.


Så, nu er det vist på tide at konkurrencen bliver præsenteret. December handler om jul, hygge og at spise søde julelækkerier, men aller vigtigst, at være sammen med dem man holder af og at forkæle. Derfor skal én af jer forkæles lidt ekstra i denne søde tid! Og derfor er denne konkurrence gave noget, som jeg både ønsker og håber kan motivere DIG til at hoppe en tur i køkkenet og kreere smukke kreationer, og som også indeholder forkælelse og nydelse uden at man behøver at røre en finger. Præcis sådan jeg selv har det – nogle dage bliver det hjemmebag og andre gange ren forkælelse. Begge dele har store pladser i mit hjerte og begge nydes på hver deres måde. Og derfor er gavens indhold nøje udvalgt på baggrund af mine egne interesser og kreationer – måske I kan genkende at noget af det er brugt ved tidligere opskrifter?

Gaven består således af:
– 1 stk. bog ”Kongerigets kager”, Mette Blomsterberg, normalpris 249,95 kr.
– 1 stk ”Big D” Black liqourice almonds 250g, Johan Bülow, normalpris 100 kr.
– 1 stk “Big Christmas 2014” Choc coated liqourice 250g, Johan Bülow, normalpris 100 kr.

Nå, men hvis jeg nu gerne vil forkæles, hvordan vinder jeg så?
Det er utrolig nemt og gøres således:

1. Like konkurrenceopslaget på bloggens Facebookside
2. Kommentér i kommentarfeltet på dette opslag (her på bloggen), hvilken julegodte der er din yndlings?
3. Kryds fingre 😉 Og del gerne opslaget, men det er ikke noget krav for at være med i konkurrencen.

Konkurrencen slutter lørdag den 6. december kl. 23:59 hvorefter jeg trækker en tilfældig vinder som bliver offentliggjort og får direkte besked i løbet af søndag den 7. december.

Jeg glæder mig til at høre om jeres favorit julelækkerier – og at blive inspireret!

Rigtig meget held og lykke alle sammen!

Julehilsner,
Julie / Modern HousewifeDen heldige vinder på denne 1-års fødselsdag er….

Konkurrencer Posted on Sun, June 09, 2013 20:26:33

Så er vinderen fundet, men før det afsløres vil jeg gerne sig TAK til alle der har deltaget i konkurrencen, både kommentarer og likes – I like! Desværre kan jeg kun forkæle en enkelt af jer skønne læsere med denne lækre gave fra Specialkøbmanden på Frederiksberg (pr. 1. juli med nyt navn: Frederiksberg Købmanden – se website + facebook), men jeg sætter pris på hver og en af jer og det er skønt at læse jeres små hilsner. Det gør mig glad på sådan en dejlig fødselsdagssøndag som i dag!

Og endnu engang vil jeg gerne takke jer for at følge mig – det ville slet ikke være det samme uden jer – og det gør bare, at jeg glæder mig endnu mere til mere blogging og bagning i køkkenet det næste år. Så tak, tak, tak fra en moderne huskvinde <3 😉

Og nu skal vi til det – ved tilfældig lodtrækning er vinderen nu fundet….

STORT tillykke til Louise, den heldige vinder af bloggens aller første konkurrence! Lige meget om du er ny i køkkenet eller en garvet køkkenist som mig, så håber jeg at disse basisting kan bruges. Jeg har sendt en mail i din retning og ønkser dig held og lykke med dine nye køkkenting! Og husk på at du endelig gerne må dele dine egne kreationer med mig og de andre læsere på facebooksiden – jeg kan i hvert fald altid godt bruge inspiration, tips og triks 🙂

Hav en fortsat dejlig søndag!!Fødselsdags-konkurrence

Konkurrencer Posted on Thu, June 06, 2013 17:30:22

På søndag den 9. juni fylder bloggen år, sit første år, og det skal selvfølgelig fejres! Det har været et skønt år med masser af kreationer, men at lave alle disse ting, ville slet ikke være det samme uden jer! Og derfor skal i også fejres…. fejres fordi i følger mig og har haft muligheden i et år – måske helt fra starten af, måske for nylig – ikke desto mindre sætter jeg pris på hver og én der følger mig, om det så bare er et kig, et synes godt om på facebook eller en kommentar! TAK fordi i er med mig, og derfor fortjener i en lille konkurrence i ægte Modern Housewife-stil…..

FOR AT VINDE SKAL DU…..

1) Kommentere dette indlæg med hvilken af mine kreationer på dette år, som er din favorit

2) Gå ind på bloggens facebookside her (Modernhousewifedk), og like dette indlæg på siden

Gaven er sponsoreret af Specialkøbmanden på Frederiksberg (som pr. 1. juli skifter navn til Frederiksberg Købmanden) – du kan finde dem på facebook her og se deres udvalg på hjemmesiden her.

Gaven er et Modern Housewife-basissæt som kan være en start for dig, der gerne vil igang med kreationer i køkkenet og har værdi af ca. 300 kr. og indeholder:

* Startsæt til hjemmelavet Ravioli

* 1 Tyller Wilton 1B (bruges fx til at dosere frosting fint på cupcakes se mit eks. her)

* Sukkerperler til pynt (fx til kager, pynt på cupcakes, dessert osv)

Jeg trækker lod på søndag kl. 12 og glæder mig til at læse hvilken kreationer i mest er til!

Held og lykke!

Og del gerne indlægget med en du holder af 😉 <3